+677 437 469 | 664 711 233
cooperativatransversal@gmail.com

Qui som?

El grup dinamitzador de la Cooperativa Transversal està composat per Anna Peñalver i Sergi Salvador, junt amb una xarxa de professionals que han col·laborat directament en els projectes desenvolupats. Transversal és un projecte obert a la interacció i retroalimentació amb totes aquelles disciplines que tenen a veure amb la participació ciutadana, la comunicació, les polítiques públiques i el desenvolupament local.


Anna Peñalver

Llicenciada en Ciències Polítiques i apassionada de la Història. Tinc més de vint anys d’experiència en el món associatiu. Durant els últims quatre anys he viscut des de dins l’administració local i el disseny de polítiques públiques, amb un especial interès en la participació ciutadana. Crec en la cooperació i la combinació de coneixements i capacitats diverses per a transformar la societat que m’envolta i vull posar la meua experiència al servei d’aquest gran repte.

Sergi Salvador

Llicenciat en Comunicació Audiovisual i Diplomat en Treball Social, he desenvolupat la meua tasca professional combinant camps com la intervenció social i comunitària en diferents àmbits territorials i sectorials, així com la comunicació política i associativa, especialment audiovisual. Alhora, he estat implicat en diferents moviments socials de Castelló, una escola de participació en la que he après la potència del treball en equip, la cooperació i les relacions horitzontals.


Daniel Castillo

Sóc enginyer forestal i expert en disseny i gestió de paisatges, amb una àmplia experiència en consultoria ambiental tant per al sector privat com per al públic. En els últims anys m’he especialitzat en la redacció projectes de restauració ambiental i ordenació i gestió en espais naturals i com a tècnic-dinamitzador en projectes d’agroecologia, sobirania alimentària i desenvolupament local, així com a formador per a la promoció de l’economia social i el cooperativisme

Xarxa Transversal

Persones que han format part de la Cooperativa Transversal, que han col·laborat en algun projecte o que col·laboren habitualment amb Transversal:

Mireia G. Gil – Sociòloga especialitzada en Igualtat i Gènere i comunicació audiovisual.

Raquel Andrés – Enginyera forestal especialitzada en agroecologia i processos grupals.

Oriol Flors – Enginyer industrial, Llicenciat en matemàtiques i informàtic.