664 711 233
cooperativatransversal@gmail.com

Qui som?

El grup dinamitzador de la Cooperativa Transversal està composat per Anna Peñalver, Sergi Salvador, Laura Rodrigo i Oriol Flors, junt amb una xarxa de professionals que han col·laborat directament en els projectes desenvolupats. Transversal és un projecte obert a la interacció i retroalimentació amb totes aquelles disciplines que tenen a veure amb la participació ciutadana, la comunicació, les polítiques públiques i el desenvolupament local.


Anna Peñalver

Llicenciada en Ciències Polítiques i apassionada de la Història. Tinc més de vint anys d’experiència en el món associatiu. Durant els últims quatre anys he viscut des de dins l’administració local i el disseny de polítiques públiques, amb un especial interès en la participació ciutadana. Crec en la cooperació i la combinació de coneixements i capacitats diverses per a transformar la societat que m’envolta i vull posar la meua experiència al servei d’aquest gran repte.


Sergi Salvador

Llicenciat en Comunicació Audiovisual i Diplomat en Treball Social, he desenvolupat la meua tasca professional combinant camps com la intervenció social i comunitària en diferents àmbits territorials i sectorials, així com la comunicació política i associativa, especialment audiovisual. Alhora, he estat implicat en diferents moviments socials de Castelló, una escola de participació en la que he après la potència del treball en equip, la cooperació i les relacions horitzontals.


Laura Rodrigo

Arquitecta i Agent d’Igualtat amb formació en Cooperació al Desenvolupament. He adquirit experiència laboral i associativa en arquitectura aplicada a la transformació social amb especial atenció a la perspectiva de gènere i la interseccionalitat. Els espais que habitem, tant públics com privats, no són neutres, sinó que tenen un gran impacte de gènere i perpetuen la nostra socialització diferenciada segons el sexe en què naixem. Canviar aquestes realitats amb dissenys d’espais inclusius i sostenibles, sempre a través de processos participatius amb la ciutadania, és part de la meua tasca en la cooperativa Transversal.


Oriol Flors

Llicenciat en Matemàtiques i Enginyer Industrial, he dedicat els darrers cinc anys al desenvolupament de programari, un món que ofereix múltiples oportunitats alhora que molts perills mediambientals, de pèrdua de privacitat i de sorgiment de monopolis. Molts anys de participació en moviments associatius m’han convençut del potencial i la necessitat d’incorporar múltiples visions a tot allò que fem. En Transversal espere poder contribuir a fer que la societat evolucione cap a models més sostenibles, igualitaris i accessibles.


Benito Pérez

Activista pels drets humans de les persones amb diversitat funcional, participe activament en el Moviment Vida Independent de l’estat espanyol. Sóc una persona amb diversitat funcional física i mobilitat reduïda i m’incorpore a la Cooperativa Transversal per a executar el projecte d’Oficina de Vida Independent a la ciutat de Castelló. Un projecte que pretén ampliar les alternatives al model residencial i facilitar la reorganització social de les cures, exercides majoritàriament per dones en l’àmbit privat/familiar.

Isabel Murria

Psicòloga amb formació en prevenció del suïcidi, fa més de catorze anys que treballe per la prevenció i la promoció de la salut en la gent gran a través d’un acompanyament psicològic individual i en forma de tallers grupals psicoeducatius. Convençuda que el suport emocional a la societat, tant professional com entre iguals, i un acompanyament és fonamental per gaudir d’una bona salut física, mental i emocional i que les polítiques municipals haurien d’integrar aquesta ferramenta per millorar la salut i el benestar de la ciutadania.


Xarxa Transversal

Persones que han format part de la Cooperativa Transversal, que han col·laborat en algun projecte o que col·laboren habitualment amb Transversal:

Raquel Andrés – Enginyera forestal especialitzada en agroecologia i processos grupals.

Mireia G. Gil – Sociòloga especialitzada en Igualtat i Gènere i comunicació audiovisual.

Daniel Castello – Enginey forestal especialitzat en consultoria ambiental.