+677 437 469 | 664 711 233
cooperativatransversal@gmail.com

Qui som?

El grup dinamitzador de la Cooperativa Transversal està composat per Anna Peñalver i Sergi Salvador, junt amb una xarxa de professionals que han col·laborat directament en els projectes desenvolupats. Transversal és un projecte obert a la interacció i retroalimentació amb totes aquelles disciplines que tenen a veure amb la participació ciutadana, la comunicació, les polítiques públiques i el desenvolupament local.


Anna Peñalver

Llicenciada en Ciències Polítiques i apassionada de la Història. Tinc més de vint anys d’experiència en el món associatiu. Durant els últims quatre anys he viscut des de dins l’administració local i el disseny de polítiques públiques, amb un especial interès en la participació ciutadana. Crec en la cooperació i la combinació de coneixements i capacitats diverses per a transformar la societat que m’envolta i vull posar la meua experiència al servei d’aquest gran repte.

Sergi Salvador

Llicenciat en Comunicació Audiovisual i Diplomat en Treball Social, he desenvolupat la meua tasca professional combinant camps com la intervenció social i comunitària en diferents àmbits territorials i sectorials, així com la comunicació política i associativa, especialment audiovisual. Alhora, he estat implicat en diferents moviments socials de Castelló, una escola de participació en la que he après la potència del treball en equip, la cooperació i les relacions horitzontals.


Benito Pérez

Activista pels drets humans de les persones amb diversitat funcional, participa activament en el Moviment Vida Independent de l’estat espanyol. Persona amb diversitat funcional física i mobilitat reduïda, entra en la Cooperativa Transversal per a executar el projecte d’Oficina de Vida Independent a la ciutat de Castelló. Un projecte que pretén ampliar les alternatives al model residencial i facilitar la reorganització social de les cures, exercides majoritàriament per dones en l’àmbit privat/familiar.

Xarxa Transversal

Persones que han format part de la Cooperativa Transversal, que han col·laborat en algun projecte o que col·laboren habitualment amb Transversal:

Daniel Castello – Enginey forestal especialitzat en consultoria ambiental.

Mireia G. Gil – Sociòloga especialitzada en Igualtat i Gènere i comunicació audiovisual.

Raquel Andrés – Enginyera forestal especialitzada en agroecologia i processos grupals.

Oriol Flors – Enginyer industrial, Llicenciat en matemàtiques i informàtic.